Jag heter Maria men kallas oftast för Mia, jag bor ihoå med mina 3 hundar i centrala Göteborg. På dagarna utbildar jag mig ill lärare på Göteborgs universitet.
För mig är mina hundar fullvärdiga familjemedlemmar, varje dag är en glädjens dag när man får dela den ihop med mina fyrfota vänner, de är mina allra bästa kompisar och man får många goa skratt när de ställer till med tokigheter av alla dess slag. 

Mitt djurintresse är väldigt stort.
Redan som barn visste jag att jag ville utbilda mig inom något djurinriktat och när det var dags att välja linje för gymnasiet var valet självklart, det blev djurvårdslinjen på August Kobbs gymnasium där jag tog studeten i juni 2005. I min klass lärde jag känna Miriam Linkiewicz som är uppfödare till Bozmoz och en förebild för mig, hon är hjälpsam och kunnig och en väldigt bra vän/uppfödare.
Jag har haft en hel del djur genom åren, förutom hundarna harjag även haft, möss, råttor, marsvin, kaniner och reptiler av olika slag. Numera håler jag mig dock bara till hundar. Jag ahr gått många kurser tillsammans med dem, främst inom agility och lydnad. Jag ställer ut en hel del och åker även på agilitytävlingar, särskilt under sommarhalvåret då det nästan är tävling var och varannan helg.
Har gått diverse kurser såsom uppfödarutbildning, anatomi och bedömning etc.

Kontakt: silly_whop@hotmail.com
telnr: 0762-798918